ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Όλες οι παλιές κατοικίες μπορούν να αποκτήσουν νέα πνοή με μια ανακαίνιση. Η ΑΝΙΜΑ Τεχνική έδωσε λύσεις σύγχρονες και ταυτόχρονα οικονομικές σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (περιοχή Ευζώνων).

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ηλεκτρολογικές, αντικαταστάθηκαν οι εσωτερικές πόρτες, τοποθετήθηκε δάπεδο laminate στα δωμάτια, έγιναν κατασκευές από γυψοσανίδες και ytong και φυσικά η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με στοκάρισμα και βάψιμο του διαμερίσματος.

Στις παλιές κατοικίες οι παλιές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι απαρχαιωμένες, με προβλήματα λειτουργικά (ανυπαρξία παροχών), αισθητικά (καλώδια επίτοιχα) αλλά και θέματα ασφάλειας (απαρχαιωμένοι ηλ/κοι πίνακες). Έτσι στο εν λόγω διαμέρισμα κατασκευάστηκε νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο ηλεκτρολογικό πίνακα, ο οποίος ενσωματώνει και τις σύγχρονες αντιηλεκτροπληξιακές διατάξεις, και με εξολοκλήρου νέα καλωδίωση.
Προστέθηκαν νέες παροχές ρεύματος για να καλύψουν τις αυξημένες σύγχρονες απαιτήσεις καθώς και παροχές κεραίας τηλεόρασης, τηλεφώνου και δικτύου ethernet. 
Επιπρόσθετα αντικαταστάθηκε ο θερμοστάτης με νέο ψηφιακό και αφέθηκαν επιπρόσθετα αναμονές για μελλοντικές παροχές (πχ air-condition).

Τα συνεργεία της ΑΝΙΜΑ απεκατέστησαν πλήρως την τοιχοποιία που σκάφτηκε για τη νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, στοκάρισαν τυχόν ατέλειες και πραγματοποίησαν μικροαλλαγές στην τοιχοποιία με Ytong. Επίσης πραγματοποιήθηκαν κατασκευές από γυψοσανίδες για την επένδυση των μέχρι τώρα αντιαισθητικών επίτοιχων σωληνώσεων θέρμανσης με στόχο την αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

                                                                                                                                                                                                 
Η αντικατάσταση των παλιών εσωτερικών θυρών με νέες, σε πολύ μοντέρνο σχέδιο και χρωματισμό, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση νέου δαπέδου έδωσε νέα όψη στο διαμέρισμα. Το δάπεδο τύπου laminate που τοποθετήθηκε είναι γερμανικής προέλευσης, πάχους 8mm, με άριστης ποιότητας κούμπωμα, συνδυάζοντας σύγχρονη αισθητική και πρακτικότητα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο δαπέδων της ΑΝΙΜΑ τοποθέτησε το δάπεδο με έμφαση στη λεπτομέρεια με το αποτέλεσμα να μας δικαιώνει.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με την ολική βαφή του διαμερίσματος. Χρησιμοποιώντας πάντα χρώματα Α΄ποιότητας και με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας εξασφαλίζουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα 
που όμως έχει και μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

Και όλα αυτά με ελάχιστη συμμετοχή του ιδιοκτήτη καθώς όλος ο συντονισμός των συνεργείων και η επίβλεψη των εργασιών έγιναν από τους έμπειρους μηχανικούς της ΑΝΙΜΑ Τεχνική.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 2315 529 694 για δωρεάν αυτοψία στο χώρο σας και προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, πάντα οικονομικά και ποιοτικά.

Κουζίνα Πριν

Κουζίνα Πριν

Κουζίνα Διάρκεια Κατασκευής

Κουζίνα Διάρκεια Κατασκευής

Κουζίνα Μετά

Κουζίνα Μετά

Υπνοδωμάτιο Πρίν

Υπνοδωμάτιο Πρίν

Υπνοδωμάτιο Διάρκεια Κατασκευής

Υπνοδωμάτιο Διάρκεια Κατασκευής

Υπνοδωμάτιο Μετά

Υπνοδωμάτιο Μετά

Καθιστικό Πριν

Καθιστικό Πριν

Καθιστικό Διάρκεια Κατασκευής

Καθιστικό Διάρκεια Κατασκευής

Καθιστικό Μετά

Καθιστικό Μετά

Που θα μας βρείτε

Τοποθεσία: Κωστή Παλαμά 3, 2ος Όροφος

Κέντρο, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54630

Τηλέφωνο: (30) 2315 529 694

Κινητό: 6974 582 945 & 6956 488 590

Email: info@animatexniki.gr

Ώρες εργασίας

Δευτέρα - Σαββάτο : 9:00 - 18:00

Κυριακή : Κλειστά

Επικοινωνήστε μαζί μας

OSense O-Sense