ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ (μικρής έκτασης)

Η ΑΝΙΜΑ Τεχνική διεκπεραίωσε πρόσφατα μια περιορισμένης έκτασης ανακαίνιση σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τοποθετήθηκε νέο πάτωμα laminate και αντικαταστάθηκε ένα εξωτερικό κούφωμα.

Όπως πολλά παλιά διαμερίσματα στο κέντρο έτσι και το συγκεκριμένο είχε παλιό ξύλινο δάπεδο στα δωμάτια με μεγάλη φθορά από το πέρασμα του χρόνου και το πέρασμα πολλών (και απρόσεχτων πολλές φορές) ενοικιαστών. Για την οικονομική αναβάθμιση του διαμερίσματος επιλέχθηκε η τοποθέτηση νέου πατώματος laminate.

 Το πάτωμα τύπου laminate είναι μια αρκετά οικονομική και γρήγορη λύση που αν συνδυαστεί με ποιοτικά υλικά και σωστή τοποθέτηση δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο.

Η ΑΝΙΜΑ δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών κι έτσι επιλέχθηκε laminate γερμανικής προέλευσης, πάχους 8mm, με άψογη εφαρμογή και κούμπωμα. Το σχέδιο σε απομίμηση βελανιδιάς επιλέχθηκε ώστε να δώσει ζεστασιά χωρίς όμως να σκοτεινιάζει το χώρο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο της ΑΝΙΜΑ τοποθέτησε με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια το νέο πάτωμα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό!

Για την αναβάθμιση της θερμομόνωσης, της ηχομόνωσης, της ασφάλειας και της αισθητικής του χώρου αντικαταστάθηκε και η μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος. Το παλιό ξύλινο κούφωμα έδωσε τη θέση του σε νέο συνθετικό, ανοιγόμενο και ανακλινόμενο, με ενεργειακά τζάμια και προφίλ Rehau. Τοποθετήθηκε επίσης νέο αλουμινένιο ρολό ενσωματωμένο στο νέο κούφωμα.

Η ΑΝΙΜΑ προσφέρει ποιοτικά συνθετικά κουφώματα αλλά και αλουμινίου σε ασυναγώνιστες τιμές! Τα νέα κουφώματα θα σας προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια με τα πολλαπλά σημεία κλειδώματος που διαθέτουν και θα σας εξασφαλίσουν υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση για μειωμένα έξοδα θέρμανσης-ψύξης.

 

Επικοινωνήστε με την ΑΝΙΜΑ στο 2315 529 694 για δωρεάν αυτοψία στο διαμέρισμα σας και προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, πάντα σε τιμές κρίσης!

 

Που θα μας βρείτε

Τοποθεσία: Κωστή Παλαμά 3, 2ος Όροφος

Κέντρο, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54630

Τηλέφωνο: (30) 2315 529 694

Κινητό: 6974 582 945 & 6956 488 590

Email: info@animatexniki.gr

Ώρες εργασίας

Δευτέρα - Σαββάτο : 9:00 - 18:00

Κυριακή : Κλειστά

Επικοινωνήστε μαζί μας

OSense O-Sense