ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η ΑΝΙΜΑ Τεχνική «ανακαινίζει» με επιτυχία και τον εξωτερικό-περιβάλλων χώρο της κατοικίας σας! Στον Δρυμό Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου μεζονέτας.

Συγκεκριμένα έγινε εξυγίανση των φυτικών, τοποθέτηση γεωυφάσματος, διάστρωση με χαλίκι «3Α» και σκυροδέτηση δαπέδου. Η εξυγίανση έγινε με απομάκρυνση των χόρτων και των φυτών που είχαν μετατρέψει τον περιβάλλοντα χώρο σε «ζούγκλα» και κατόπιν στρώθηκε γεωύφασμα που επιτρέπει την απορροή όμβριων υδάτων αλλά εμποδίζει την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των φυτών. Στη συνέχεια διαστρώθηκε και συμπυκνώθηκε καλά με διαβροχή, ώστε να διαχειριστεί τα φορτία, μια στρώση χαλικιού για την κατασκευή υποστρώματος για το σκυρόδεμα. Το τελευταίο φορτώθηκε από μονάδα έτοιμου σκυροδέματος και εγχύθηκε με πρέσα σκυροδέματος. Πραγματοποιήθηκε οπλισμός του σκυροδέματος με διπλό πλέγμα και αφέθηκαν οι απαιτούμενοι αρμοί διαστολής. Η επιφάνεια διαμορφώθηκε με κατάλληλες κλίσεις για την απορροή των όμβριων υδάτων. Μετά την ολοκλήρωση της σκυροδέτησης έγινε συντήρηση του οπλισμένου σκυροδέματος με διαβροχή και στεγανοποίηση των αρμών με ειδική ελαστική πολυουρεθανική μαστίχη.

Περιμετρικά του δαπέδου, παράλληλα με το τοιχείο της περίφραξης διαμορφώθηκαν παρτέρια που γεμίστηκαν με κοσκινισμένο χώμα και γεωύφασμα για την αποτροπή εμφάνισης αγριόχορτων. Παράλληλα έγιναν εργασίες επισκευής του τοιχείου της περίφραξης, επισκευή του επιχρίσματος (σοβά) και βαφή.

Για την τελική διαμόρφωση της πλάκας σκυροδέματος κατασκευάστηκε και διαστρώθηκε τσιμεντοκονία ώστε επάνω να τοποθετηθούν πλακίδια. Τα πλακίδια κολλήθηκαν με ειδική κόλλα για εξωτερικούς χώρους με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου «deck» αναβάθμισαν αισθητικά το χώρο.

 

Για δωρεάν αυτοψία και προσφορά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ΑΝΙΜΑ στο 2315 529 694!

Που θα μας βρείτε

Τοποθεσία: Κωστή Παλαμά 3, 2ος Όροφος

Κέντρο, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54630

Τηλέφωνο: (30) 2315 529 694

Κινητό: 6974 582 945 & 6956 488 590

Email: info@animatexniki.gr

Ώρες εργασίας

Δευτέρα - Σαββάτο : 9:00 - 18:00

Κυριακή : Κλειστά

Επικοινωνήστε μαζί μας

OSense O-Sense