ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ (ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ)

Η ΑΝΙΜΑ Τεχνική πραγματοποίησε μία μερική ανακαίνιση και αναβάθμιση του μπαλκονιού του διαμερίσματος.

Metalliko_Stegastro_1
Metalliko_Stegastro_2

Συγκεκριμένα αφού καθαιρέθηκαν παλιές μεταλλικές τζαμαρίες και το παλιό μεταλλικό στέγαστρο, κατασκευάστηκε νέα τοιχοποιία από τούβλα με μόνωση, κατασκευάστηκε νέο επίχρισμα και τοποθετήθηκε νέο συνθετικό κούφωμα άριστης θερμομονωτικής και ηχομονωτικής απόδοσης.

Επιπλέον μονώθηκε το στηθαίο του πάνω μπαλκονιού με ισχυρό πολυουρεθανικό μονωτικό υλικό μάρκας Isomat και βάφηκαν οι εξωτερικές επιφάνειες με ακρυλικό τσιμεντόχρωμα Α΄ποιότητας.

Παράλληλα τοποθετήθηκαν νέα πλακίδια εξωτερικού χώρου στο δάπεδο του εξώστη με ειδική ρυτινούχα και ελαστική κόλλα πλακιδίων για μέγιστη αντοχή στο χρόνο.

Metalliko_Stegastro_3

Τοποθετήθηκαν νέα μάρμαρα στο στηθαίο του μπαλκονιού και πραγματοποιήθηκε βάψιμο των κιγκλιδωμάτων. Το μπαλκόνι ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση νέου ενισχυμένου μεταλλικού στεγάστρου με πολυκαρβονικά φύλλα υψηλής αισθητικής. Το νέο στέγαστρο κατασκευάστηκε με ενισχυμένης διατομής γαλβανισμένες κοιλοδοκούς και ηλεκτροστατικά βαμμένες. Ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν νέες υδρορροές και αντικαταστάθηκαν οι παλιές για την σωστή απορροή των ομβρίων υδάτων.

Για δωρεάν αυτοψία και προσφορά για οποιαδήποτε εργασία που αφορά την κατοικία σας τηλεφωνείστε στο 2315 529 694 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Metalliko_Stegastro_4

Που θα μας βρείτε

Τοποθεσία: Κωστή Παλαμά 3, 2ος Όροφος

Κέντρο, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54630

Τηλέφωνο: (30) 2315 529 694

Κινητό: 6974 582 945 & 6956 488 590

Email: info@animatexniki.gr

Ώρες εργασίας

Δευτέρα - Σαββάτο : 9:00 - 18:00

Κυριακή : Κλειστά

Επικοινωνήστε μαζί μας

OSense O-Sense