ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Η ΑΝΙΜΑ Τεχνική αναλαμβάνει με αξιοπιστία κάθε τεχνική επισκευή που μπορεί να χρειαστεί μια πολυκατοικία. Από την βαφή της όψης της οικοδομής μέχρι και σύνθετες επισκευές στα επιχρίσματα (σοβάδες) των μπαλκονιών καθώς και μονώσεις δωμάτων-ταρατσών και υδρομονώσεις μπαλκονιών.
Ειδικά στο θέμα των μονώσεων η ΑΝΙΜΑ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αξιόπιστες λύσεις με ολοκληρωμένα συστήματα θερμομόνωσης (θερμοπρόσοψης)

Αναλυτικότερα η ΑΝΙΜΑ αναλαμβάνει:

Επιδιόρθωση/κατασκευή νέων επιχρισμάτων (σοβάδες)

Βαφή όψεων/προσόψεων οικοδομών

Επισκευή υδρορροών και σιφονιών μπαλκονιών

Επισκευή/αντικατάσταση μάρμαρων στηθαίων των μπαλκονιώ

Βαφή/επισκευή/αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων (κάγκελων) μπαλκονιών

Τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων θερμομόνωσης (θερμοπρόσοψης)

Υδρομόνωση μπαλκονιών

Υδρομόνωση και θερμομόνωση δωμάτων/ταρατσών

Τοποθέτηση ικριωμάτων (σκαλωσιές)

Έκδοση άδειας από την πολεοδομία

Επίβλεψη εργασιών


Η ΑΝΙΜΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την έκδοση των απαραίτητων αδειών, το στήσιμο ικριωμάτων (σκαλωσιάς), την εγκατάσταση εξειδικευμένων συνεργείων και την επίβλεψη των εργασιών, την αποκομιδή των μπαζών, μέχρι την τελική παράδοση.
Η χρησιμοποίηση επωνύμων, δοκιμασμένων υλικών σε συνδυασμό με την εμπειρία των μηχανικών και των συνεργείων της ΑΝΙΜΑ εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.
Η ποιότητα και η αξιοπιστία της ΑΝΙΜΑ συνδυάζεται με οικονομικά κοστολόγια μεγιστοποιώντας τον δείκτη ποιότητας-τιμής

Σε κάθε περίπτωση οι μηχανικοί της ΑΝΙΜΑ δεν εξετάζουν επιφανειακά μόνο τα προβλήματα προς επισκευή της πολυκατοικίας, αλλά διερευνούν και την αιτία τους, ούτως ώστε να μην εμφανιστούν στο μέλλον παρόμοια θέματα στην οικοδομή σας. Οι προτεινόμενες λύσεις από την ΑΝΙΜΑ δίνονται με υπευθυνότητα και διακρίνονται από αποτελεσματικότητα σε βάθος χρόνου, που είναι και το ζητούμενο, ειδικά σε παρεμβάσεις τέτοιας έκτασης
Made on
Tilda