ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ποιότητα κατασκευής

Ξύλινα σπίτια για ποιότητα κατασκευής. Στην ΑΝIΜΑ χρησιμοποιούμε τον μεγαλύτερο σε διάσταση κορμό (22εκ. διάμετρος) μιας οικογένειας πεύκης που είναι ευρέως γνωστή ως Σκανδιναβική Πεύκη (Skandinavian Pine).


Η αντοχή του συγκεκριμένου υλικού υπερβαίνει χρονικά τα 100 έτη ακόμα και υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.


Το πάχος των 22 εκ της εξωτερικής αλλά και της εσωτερικής τοιχοποιίας καθιστά την εφαρμογή οποιουδήποτε επιπρόσθετου είδους μόνωσης εντελώς περιττή, σε οποιαδήποτε κλιματικά δεδομένα.

Ασφάλεια
Η ασφάλεια είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει ένα σπίτι. Και ως γνωστόν, το ξύλο σαν δομικό υλικό παρέχει την απόλυτη αντισεισμική προστασία, ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για τα δεδομένα της χώρας μας!

Επιπροσθέτως, η ξυλεία που χρησιμοποιούμε για να κατασκευάσουμε σπίτια ξύλινα υψηλών προδιαγραφών μας παρέχει εξαιρετική αντιπυρική προστασία, μέσω εφαρμογής ειδικού εμποτισμού, προστατεύοντάς την παράλληλα και από μύκητες, έντομα και άλλους οργανισμούς, που θα ήταν δυνατό να την προσβάλλουν.

Οικονομία

Ξύλινα σπίτια για οικονομία. Οι κατοικίες μας από κορμό διαμέτρου 22 εκ. εξοικονομούν έως και 40% στα έξοδα θέρμανσης και ψύξης, χάρη στον εξαιρετικό συντελεστή θερμοαγωγιμότητας καθώς και τη μικρή θερμοχωρητικότητα του ξύλου ως υλικό.


Ως αποτέλεσμα, οι εσωτερικοί χώροι αποκτούν πολύ γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία αλλά και τη διατηρούν εξίσου εύκολα, με την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.


Το γεγονός αυτό καθιστά τα ξύλινα σπίτια ως την ιδανική λύση για κύρια κατοικία, επιτυγχάνοντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ως εξοχική ή δευτερεύουσα γενικά κατοικία, που δεν θα απαιτεί ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο για να αποκτήσει τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.


Η κατοικία από κορμούς αποτελεί λοιπόν, μια λειτουργική και απολύτως συμφέρουσα επιλογή που σέβεται το περιβάλλον και την τσέπη σας!

Υγεινή

Ξύλινα σπίτια για υγιεινή διαβίωση. Το ξύλο είναι αρχέγονο φυσικό υλικό που ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε επί χιλιετίες για να κατασκευάσει κατοικίες, εργαλεία, έπιπλα, ακόμα και μαγειρικά σκεύη!


Αποτελεί λοιπόν, μία από τις πιο δοκιμασμένες λύσεις για τη δημιουργία ενός απολύτως φυσικού και κυρίως υγιεινού περιβάλλοντος που θα αγκαλιάσει ολόκληρη την οικογένεια.


Και είναι αλήθεια, ότι η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το ξύλο είναι μία μοναδική εμπειρία! Απλά ρωτήστε τους φίλους σας που έχουν το προνόμιο να είναι ιδιοκτήτες μιας τέτοιας κατοικίας, ή απλά είχαν την τύχη να διαμείνουν σε κάποιο σαλέ του εξωτερικού!

Made on
Tilda